Samstag, 1. September 2007
Bondegi
Was bei uns Erdnüsschen oder Chips sind, sind in Korea Bondegi, geröstete Seidenraupenlarven. Sie werden so ziemlich überall am Strassenrand angeboten und stinken derart, dass man es schon einen Block vorher riecht. Der Geschmack ist zwar ganz ok, trotzdem ist das so ziemlich DIE Mutprobe für jeden Westler in diesem Land.
Abonnieren
Kommentare zum Post (Atom)
11 Kommentare:
wiviel schaffet mer in korea?
susch gahts guet?
gits au hund zum ässe?
Bring da mal bitte ein paar mit - sehen lecker aus, ne gute Alternative zur Gloriabar ;)
Aber ich will dich gseh bim ässe!los! ane mit em filmli! :-)
jawohl! mir verlanged de video-bewis! ;) .. - ohgenau, und schomal das 'san nakchi' probiert?!
Wauwau isch tatsächlich e Spezialität. Mal luege öb ich dezue chum das z'ässe. Nakchi wär definitiv au öppis für in Blog. Bin sicher das chunnt irgendwänn na. Zum Video: Ich han so vill Afrage gha, da han ich mich entschiede, dass ihr für nur 5.- CHF es Bondegi-Vidio vo mir chönd chaufe! :) Nei, chunnt, sobald ich mich wieder chan dureringe das Zügs nomal z'ässe.
wott ez wüsse obs hund git. mich ignoriersch eifach. sauerei das.
Häsch z'vill Ferie gha Zyssi? Weles Tier macht ächt "Wauwau"?
isst mer wauwau? nei han nöd z viel ferie. bi am schaffe.....
Ja, mer isst Hund. Aber es isch au da es kontroverses Thema.
Ja, ich han kei foto vo wauwau-fleisch döfe mache. de verchöifer hät kei fröid gha. :(
hey, die rauppe gits do au und han sie natürlich au probiert. kakerlake händ irgendwie kei gschmack. aber was unbedingt muesch versuche (han ich leider verpasst) isch living octopus!
ich han chürzlich "swimming shrimps" gha. chlini, läbigi shrimps werdet in sehr scharfi suppe gworfe. das betöibts sie es bitzli. nachhär wird gässe - es zabblet wiiter. :)
Barbare!!
die arme tierli.....isch so fies wi hummer choche.
Kommentar veröffentlichen